Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebook

Követelésérvényesítés vs. GDPR

Létrehozva 2019. március 18. (hétfő) 09:04

A GDPR hatálybalépése a követelések kezelését és érvényesítését is alapvetően változtatta meg. Érdemes odafigyelni, hogy az érintett adatait megfelelően kezeljük, ellenkező esetben nemhogy követelésünkhöz nem jutunk hozzá, hanem még sérelemdíjat vagy adatvédelmi bírságot fizethetünk.

Bővebben...

Csütörtöktől már elérhetők a bevallási TERVEZETEK

Létrehozva 2019. március 14. (csütörtök) 08:12

Immár a harmadik éve áll a lakosság szolgálatában az e-szja, amelynek révén idén 5,6 millió magánszemélyt mentesít az adóhivatal a bevallás-készítés terhétől - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t hozzátéve, hogy csütörtöktől már elérhetők a bevallási tervezetek.

Bővebben...

Egyelőre nem lesz digitális adó az EU-ban

Létrehozva 2019. március 13. (szerda) 08:11

Lekerült a napirendről a közösségi szintű digitális adó kérdése az európai uniós tagállamok pénzügyminisztereinek keddi döntése értelmében.

Bővebben...

Adathalászatra figyelmeztet a NAV

Létrehozva 2019. március 12. (kedd) 08:17

A közelgő adóbevallási időszakra hivatkozva adathalászok próbáltak megszerezni ügyfélkapus bejelentkezési és bankkártyaadatokat – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

Bővebben...

NAV-figyelő. 10. hét: ezt kell tenniük az automata-üzemeltetőknek

Létrehozva 2019. március 11. (hétfő) 08:33

A NAV részletesen elmagyarázza, mit kell tenniük az élelmiszer-automaták üzemeltetőinek. Ezem túl frissültek a feketelisták és tovább kattog az adótraffipax.

Bővebben...