Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebook

Még mindig a munkaerő-problémák miatt álmatlanok a vezérigazgatók

Létrehozva 2019. július 18. (csütörtök) 08:56

Hogyan hidalnák át a vezérigazgatók világszerte a munkavállalóik szakképzettségi hiányosságait? Miként segítheti a technológia a munkahelyi produktivitást? Ki a felelős az automatizálás miatt elbocsátott munkavállalókért? Ezekre a kérdésekre is választ ad a PwC Talent Trends 2019: Upskilling for a Digital World tanulmánya, amely 3200 első számú vezető válaszai alapján készült.

Bővebben...

A Facebook terve miatt aggódik az amerikai kormányzat

Létrehozva 2019. július 17. (szerda) 08:57

Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter hétfőn aggodalmait fejezte ki a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra miatt.

Bővebben...

Hurrá nyaralunk! – céges kalandok szerte a világban

Létrehozva 2019. július 16. (kedd) 08:43

Végre itt a nyár és ez mindenkit jó érzéssel tölt el, különösen, ha a munkahelyi fáradalmakat kis pihenés követheti – akár céges költségen. Még ennél is üdítőbb talán, ha valamilyen munka jutalmaként, ösztönzőjeként vehetünk részt egy-egy kiruccanáson…

Bővebben...

Elfogadták a 2020-as költségvetést

Létrehozva 2019. július 15. (hétfő) 13:47

A képviselők 127 igen szavazattal, 58 nem ellenében hagyták jóvá az indítványt, amelyben a kormány 4 százalékos gazdasági növekedéssel, 1 százalékos GDP-arányos költségvetési hiánnyal, a GDP-arányos államadósság további, év végére 67 százalékra mérséklődésével, valamint 2,8 százalékos inflációval tervez.

Bővebben...

Összhangba hozta szabályait a közösségi fogyasztóvédelmi előírásokkal az Airbnb online szállásközvetítő platform, így egyebek mellett átláthatóbban tüntetik fel az árakat az oldalon – közölte az Európai Bizottság.

Bővebben...