Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebook

Kíváncsi, hogy a szomszédságában működő vállalkozásnak hogy megy?

Hallotta, hogy az utca végi üzlet felszámolás alatt van és mégis működik?

Mi megnézzük és elemezzük a cégeket amikre Ön kíváncsi !

Egyre több vállalkozást érint, hogy bevallásait adótanácsadónak/adószakétrtőnek kell ellenjegyeznie. Ha az Ön cégét is kötelezték erre, de könyvelőjének nincs meg a megfelelő jogosítványa az ellenjegyzésre, forduljon hozzánk bizalommal !

Bővebben...

Könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásoktól független, adótanácsadói oklevéllel rendelkező szakembert igénylő szolgáltatás.

Cégünk egyik fő profilja. A szolgáltatás igénybevételével általános adózási, vagy egy adott - a vállalkozás életében felmerülő - gazdasági problémával kapcsolatos tanácsadás, a hatályos magyar adótörvények átfogó figyelembevételével. 

Könyvelési megbízási szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére, a szolgáltatás havonta egy alkalommal díjtalan.

 

Egy vállalkozás teljes körű könyvvezetése és bérszámfejése. Független az adótanácsadói szolgáltatástól.

Olyan, a hatályos számviteli törvényen és egyéb magyar adótörvényeken alapuló adminisztrativ jellegű szolgáltatás, mely a könyvelési megbízási szerződésben foglaltak szerint magába foglalja egy vállalkozás teljes könyvvezetését, bérszámfejtését, havonta egy alkalommal, előre megbeszélt időpontban konzultációs  adótanácsadás nyújtását, illetve adó-és járulékbevallások, éves bevallások és az egyszerűsített éves mérlegek határidőre történő leadását.  

Cégünk vállalja nonprofit szervezetek - egyesület, szövetkezet, alapítvány - teljeskörű könyvelését is !

Bővebben...

Gazdasági környezetünk részletes feltérképezése nélkül a legjobb ötleten alapuló vállalkozás is könnyen kudarcba fulladhat. Ennek veszélye a megfelelő előkészületekkel és felkészüléssel  azonban jelentős mértékben csökkenthető.

A szolgáltatás teljeskörű adó-és járuléktanácsadást, AdóhatóságtólOrszágos Egészségbiztosítási PénztártólNyugdíjbiztosítási Igazgatóságtól és  Pénzügyminisztériumtólvaló állásfoglalások megkérését, előzetes számításokat, nyomtatott és adathordozóra rögzített összefoglaló  törvényértelmezéseket tartalmaz. 
Mindez nagymértékben  hozzájárulhat a leendő vállalkozások    sikerességéhez, teljesítményének optimalizálásához.