Könyvelő iroda

Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebookAlapok: A Pető és Szálkai Vállalkozásfejlesztő Iroda 1991-ben alakult Komlón. Alapítója Szálkai Valéria okleveles adótanácsadó és mérlegképes könyvelő. 2007-ben csatlakozott az irodához Pető Ákos okleveles könyvvizsgáló. Cégünk üzleti kapcsolatokkal a pécsi székhely és a komlói telephely mellett a régión túl Budapesten is rendelkezik.

Társadalmi felelősségvállalás : Irodánk elkötelezett a fiatal és kezdő vállalkozások kiemelt segítésében, mely keretében egyik tulajdonosunk betölti a FIVOSZ Baranya megyei elnöki posztját. Ezen felül az elmúlt években nagy büszkeségünkre több mint 1500 fiatal vállalkozóvá válását segítettük oktatással, mentorálással, tanácsadással különböző programok keretében.
Az MKOE Etikai bizottsági és PBKIK KKV bizottsági szerepvállalásunk a tudatos és felelősségteljes vállalkozói generáció megerősítésének a célja.

Fókusz : A szélesebb körű szolgáltatásnyújtás érdekében cégünk az alaptevékenységek folytatása mellett, oktatással, pályázati és adótervezési tanácsadással is foglalkozik.

Jogi háttér : Üzleti partnereinknek gazdasági- és polgári jogi ügyekben jogorvoslatot, a cégünkkel közreműködő több ügyvédi iroda nyújt.

Információ, érték: Tagjai vagyunk a Pécsi Kereskedelmi és Iparkamarának, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, a PENTA Unió Könyvelőiroda Vezetők Klubjának. Rendszeresen képezzük magunkat, hogy a folyamatosan változó jogi és információs környezetben az elvárásoknak mindenben megfelelően tudjunk az ügyfelek rendelkezésére állni.  A folyamatos képzéseknek, illetve a precíz munkavégzésnek köszönhetően a működésünk során saját hibából kifolyó adóbírság kivetés egyetlen ügyfélnél sem történt. A teljes körű szolgáltatásnyújtás érdekében, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő technikai és tudás béli háttér, ennek fenntartása és folyamatos fejlesztése, illetve a fejlődés, mint fogalom alapkövetelmény cégünk életében.

Hitvallás : Mint szervezeten belüli egyének és mint szervezet egyaránt valljuk, hogy hiszünk a minőség, a megbízhatóság, a pontosság, a tisztesség és a megbecsülés erejében. Ez meghatározza mind az ügyfélkapcsolatainkat, mind pedig a társadalmi környezetünkhöz fűződő viszonyunkat.

Célok : Cégünk fő célja, hogy munkánk eredményeképp elősegítsük üzleti partnereink eredményességének növekedését és értékteremtő tevékenységét.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark