Könyvelő iroda


Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebook

Lóversenyre is fogadhatunk a trafikokban

Létrehozva 2013. november 28. (csütörtök) 08:38

Most még csak egy váci trafikban lehet lóversenyre fogadni, de hamarosan még két nemzeti dohányboltban nyílhat fogadóhely, tudta meg a Népszava a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft.-től.

A lóversenyirodák kialakítását a trafiktörvény teszi lehetővé, amely szerint például az újság és jégkrém mellett "sorsolásos játék és fogadás lebonyolításával kapcsolatos termék" is árusítható.

Az állami játékszervező mindössze internetkapcsolatot és egy konnektort vár el a trafikoktól, meg azt, hogy 500 méteres körzetben ne legyen más fogadóhely. Az MLFSZ biztosítja a fogadóterminált, illetve a médiaboxot, amelyen azonnal elérhetőek a futameredmények.

Amennyiben az MLFSZ úgy dönt, hogy érdemes az adott trafikban bukmékerirodát nyitni, akkor szerződést köt a trafikossal, akinek egy fél napos oktatásban kell részt vennie. A lap meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, a forgalom 6 százalékát hagyják jutalék formájában a nemzeti dohányboltokban.

Forrás: www.index.hu

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark