Elérhetőség

72/784-865

 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FAcebook

Tisztelt Érdeklődő!

Irodánk a FIVOSZ szerződött partnere, a GINOP 5.2.2. pályázatban résztvevőknek kiemelt ajánlattal tudunk szolgálni! Kérdésével forduljon bizalommal hozzánk.

 


 

Alapok : A Szálkai Könyvelő-és Adótanácsadó Iroda 1991-ben alakult Komlón. Alapítója Szálkai Valéria okleveles adótanácsadó és mérlegképes könyvelő. Cégünk üzleti kapcsolatokkal a pécsi székhely és a komlói telephely mellett a régión túl, Székesfehérváron és Budapesten is rendelkezik.

Fókusz : A szélesebb körű szolgáltatásnyújtás érdekében cégünk az alaptevékenységek folytatása mellett, pályázati és adótervezési tanácsadással is foglalkozik.

Jogi háttér : Üzleti partnereinknek gazdasági- és polgári jogi ügyekben jogorvoslatot, a cégünkkel közreműködő több ügyvédi iroda nyújt.

Információ, érték : Tagjai vagyunk a Pécsi Kereskedelmi és Iparkamarának, a Könyvelőiroda Vezetők Klubjának, ami az ország egyik kiemelt szakmai szerveződése. Rendszeresen képezzük magunkat, hogy a folyamatosan változó jogi és információs környezetben az elvárásoknak mindenben megfelelően tudjunk az ügyfelek rendelkezésére állni.  A folyamatos képzéseknek, illetve a precíz munkavégzésnek köszönhetően a működésünk során saját hibából kifolyó adóbírság kivetés egyetlen ügyfélnél sem történt. A teljes körű szolgátatásnyújtás érdekében, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő technikai és tudásbeli háttér, ennek fenntartása és folyamatos fejlesztése, illetve a fejlődés, mint fogalom alapkövetelmény cégünk életében.

Hitvallás : Mint szervezeten belüli egyének és mint szervezet egyaránt valljuk, hogy hiszünk a minőség, a megbízhatóság, a pontosság, a tisztesség és a megbecsülés erejében.Ez meghatározza mind az ügyfélkapcsolatainkat, mind pedig a társadalmi környezetünkhöz fűződő viszonyunkat.

Célok : Cégünk fő célja, hogy munkánk eredményeképp elősegítsük üzleti partnereink eredményességének növekedését és értékteremtő tevékenységét.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark